Persoonlijke aanpak voor uw gezondheid en welzijn

Bij Kolibrie Psychiatrie bieden we behandelingen voor verschillende psychiatrische klachten bij volwassenen. Onze benadering is altijd gericht op uw persoonlijke eigenschappen en haalbare doelen. De duur van de behandeling varieert meestal van zes maanden tot een jaar. Naast psychiatrische behandelingen bieden wij ook coaching en rijbewijskeuringen aan. We staan voor u klaar om u te helpen de juiste zorg te krijgen die u nodig heeft.

Welke zorg bieden wij?

ADHD


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat ADHD bij volwassenen grote gevolgen kan hebben. Deze gevolgen zijn merkbaar in zowel privé- als werksituaties, waardoor het moeilijk wordt om goed te functioneren. Met intensieve begeleiding en coaching kunnen we echter grote vooruitgang boeken. In sommige gevallen kan medicatie ook ondersteuning bieden. Bij Kolibrie Psychiatrie staan we klaar om u te helpen bij uw psychische klachten.

Angststoornissen


Angst kan op verschillende niveaus een probleem zijn in je leven. Van onzekerheid op je werk tot aan paniekaanvallen die invaliderend zijn. Het helpt om te begrijpen wat angst is en hoe je dit kan verminderen. Hier help ik je graag bij. Kolibrie Psychiatrie biedt psychiatrische behandelingen aan volwassenen met psychische klachten. Mijn ervaring met zeer ernstige angststoornissen zal ik inzetten om je te ondersteunen en begeleiden bij het verminderen van angst en het herwinnen van controle over je leven. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een betere geestelijke gezondheid.

Depressieve stoornis


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat volwassenen met psychische klachten zich soms eenzaam kunnen voelen door een sombere stemming. Het kan voelen alsof er weinig begrip is vanuit de omgeving. Gelukkig is depressie een behandelbare stoornis. Twijfel daarom niet langer en meld je aan voor een behandeling. We zijn er om je te helpen.

Persoonlijkheidsstoornissen


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat een persoonlijkheidsstoornis een groter probleem kan zijn dan de meeste mensen denken. Het heeft invloed op je levensgenot, zowel op je werk als privé. Wij bieden hulp aan volwassenen met psychische klachten, waarbij veel aandacht en inzicht nodig is om de regie in je leven te herpakken. Onze psychiatrische behandelingen zijn gericht op het verbeteren van je welzijn en het bereiken van een betere levenskwaliteit.

Rijbewijskeuringen


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat volwassenen met psychische klachten snel geholpen willen worden. Daarom bieden wij gespecialiseerde psychiatrische behandelingen aan, inclusief hulp bij ADHD en verslavingen. Naast deze behandelingen bieden we ook rijbewijskeuringen aan. Dus als je snel geholpen wilt worden en last hebt van ADHD of verslavingen, meld je dan snel bij Kolibrie Psychiatrie.  De kosten van een rijbewijskeuring worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Coaching


Bij Kolibrie Psychiatrie staan wij klaar om volwassenen met psychische klachten te helpen. Onze ervaren professionals begrijpen dat coaching een positieve impact kan hebben en bieden daarom een kosteloze eerste afspraak aan. Gun jezelf deze kans om je leven te verbeteren en laat ons je ondersteunen op jouw weg naar herstel. Kosten van coaching worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Let op: Het "no show" tarief van 100 euro geldt wanneer de afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren wordt geannuleerd.

Welke stoornissen behandel ik niet


  • Psychotische stoornissen
  • Somatische symptoomstoornissen
  • Stemmingsstoornissen
  • Hoofdzakelijke verslavingen
  • Crisisgevoelige en/of ernstig suicidale patienten


Bij deze problemen kunt u beter geholpen worden bij andere (grotere) GGZ-instellen /praktijken

Heb je een vraag? Stel ze gerust

unsplash