Ontdek balans en welzijn:

uw pad naar herstel met expert therapie

Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat het vragen om hulp bij psychische klachten niet gemakkelijk is. Het vereist moed en karakter om de stap te zetten naar professionele hulp. Wij bieden diverse behandelingsopties zoals psychotherapie, psycho-educatie, medicatie en coaching. We geloven ook sterk in zelfzorg en zelfliefde, vooral in deze uitdagende tijden. Samen kunnen we werken aan jouw welzijn en herstel.

Therapieën

Psychotherapie / Gesprekstherapie


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat psychotherapie vaak noodzakelijk is om jezelf beter te begrijpen. We bieden een steunend gesprek en een luisterend oor.


Samen stellen we haalbare doelen om te herstellen en het verschil te maken in jouw leven.

Medicatie


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat visies op medicatie kunnen verschillen per individu. We erkennen dat we momenteel in een tijd leven waarin goede medicatie beschikbaar is voor veel psychische problemen.


Uit ervaring weten we dat medicatie vaak een belangrijk verschil kan maken in het herstelproces en het verbeteren van de algehele gezondheid van mensen met psychische klachten.

Psycho-educatie


Psycho-educatie is onontbeerlijk voor veel psychische problemen. Ook voor je familie en naasten. Wat is psychisch lijden en wat kan ik verwachten van een behandeling zijn kernvragen hierbij. Ik help je graag hierbij en eventueel met je familie. Bij Kolibrie Psychiatrie bieden we een breed scala aan behandelingen voor volwassenen met psychische klachten.


Ons doel is om samen met jou een passend behandelplan op te stellen, waarbij we rekening houden met jouw individuele behoeften en situatie. We streven ernaar om je te voorzien van de juiste tools en ondersteuning om jouw psychische welzijn te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we kunnen helpen.

Heeft u een vraag? Stel ze gerust

unsplash