Coaching

Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat het vragen om hulp bij psychische klachten niet gemakkelijk is. Het vereist moed en karakter om de stap te zetten naar professionele hulp. 

Coaching op maat


"Persoonlijke Coaching: op maat gesneden begeleiding voor jouw groei"


Gevoel dat je niet verder komt in het leven ? Of dat je die belangrijke horde niet kan overwinnen.  Dit zijn gevoelens die vaak voorkomen en wij samen kunnen oplossen. Problemen zijn er om opgelost te worden en ik help je graag om je doelen helder te krijgen en op een realistische manier te bereiken.

1.

Wat wil ik echt ?

Het is essentieel om je zelf af te vragen wat je wil in het leven. Een filosofische vragen die we samen kunnen beantwoorden tijdens coaching.

2.

Wat kan ik echt ?

De tweede stap is om van uit een eerlike en persoonlijk perspectief te onderzoeken wat je kan. Talenten zijn er in vele vormen en maten en deze talenten moet je onderhouden om ze in te zetten. Hier help ik je graag bij.

3.

Groei!

Doel van het coachingstraject is om te groeien als persoon met haalbare doelen. Groei is moeilijk maar niet onbereikbaar. Neem contact met mij op om het optimale uit jezelf te halen.

Wat houdt coaching precies in en waar sta ik voor?

Ontdek hoe maatwerk coaching jou kan helpen bereiken

wat je echt wilt!

Ben je klaar om jouw persoonlijke groei te versnellen en jouw doelen te bereiken? Mijn expertise en uitgebreide ervaring zet ik graag in om jou te begeleiden op jouw unieke pad naar succes. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap door een afspraak in te plannen.

De begeleiding was oprecht betrokken en deskundig, waardoor ik nu effectiever omga met uitdagingen en duidelijker mijn doelen kan nastreven. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar groei!


Sophie de vries

Heeft u een vraag? Stel ze gerust

unsplash