Ik ben Jeremiah Oduro

Psychiater in Amsterdam die zich heeft gespecialiseerd in interculturele psychiatrische zorg


Kies voor mij vanwege:


  1. State-of-the-art psychiatrische behandelingen
  2. Persoonlijke en cultuursensitieve benadering
  3. Mijn toewijding om samen te werken aan jouw herstel en welzijnErvaren Psychiater met compassie en empathie. Waar sta ik voor?

1.

Missie


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat psychiatrische zorg state-of-the-art moet zijn en gepaard moet gaan met persoonlijke aandacht. Onze focus ligt op cultuursensitieve zorg, wat essentieel is voor een effectieve behandeling. Onze missie is simpel: samen met jou werken aan het verwezenlijken van jouw doelen.

2.

Visie


Onze visie bij Kolibrie Psychiatrie is dat psychiatrische behandeling een groot goed is. We hechten veel waarde aan de therapeutische relatie die we met onze cliënten opbouwen en streven naar transparantie bij het stellen van haalbare doelen. Het belangrijkste voor ons is dat we samen kunnen werken om jouw pad tot herstel waar te maken.

3.

Waarden


Bij Kolibrie Psychiatrie begrijpen we dat waarden de kern van onze behandeling vormen. Onze waarden omvatten gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid in de breedste zin en respect voor elkaars culturen. We geloven dat door samen te werken, we sterker zijn dan alleen. Ik ben toegewijd om u te voorzien van de beste psychiatrische zorg en ondersteuning bij uw psychische klachten.

Over Kolibrie Psychiatrie

Ik ben een psychiater in Amsterdam, gespecialiseerd in interculturele psychiatrische zorg met een focus op traumagerelateerde stoornissen, stemmingsstoornissen en angstklachten. Naast de psychiatrische zorg bied ik ook rijbewijskeuringen aan en coaching.


Mijn bedrijf begon met een passie voor het helpen van mensen die lijden aan verschillende mentale gezondheidsproblemen. Door de jaren heen heb ik mijn expertise ontwikkeld in interculturele psychiatrische zorg, waarbij ik me richt op traumagerelateerde stoornissen, stemmingsstoornissen en angstklachten.


Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin mijn cliënten hun mentale welzijn kunnen verbeteren.

Als psychiater sta ik klaar om u te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Heb je een vraag?

Heb je ondanks de informatie op de website alsnog vragen? Stel ze dan via onderstaande button en ik zal binnen twee weken reageren.

unsplash